LUCHTHAVENSHUTTLE ALICANTE

Alicante Private Airportshuttle is een professionele privé transferservice die een breed scala aan diensten biedt om aan elke persoonlijke behoefte van passagiers tegemoet te komen. We hebben een grote vloot van bekwame en getrainde chauffeurs die uw rit met de transferbus comfortabel en aangenaam zullen maken. Wij zorgen ervoor dat er nooit een tekort aan taxi’s of chauffeurs is, elke dag en het hele jaar door.

Ons taxibedrijf is eveneens gespecialiseerd in de transfer van sportclubs zoals fietsers, golf, voetbal, enz. inclusief al het materiaal dat jullie meehebben (fietsen, golfzakken, mechanisch materiaal, …). Heeft u dus een transferbus of minibus nodig voor het vervoer van en naar de luchthaven van Alicante-Elche? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en een gratis prijsbestek!

STERKE PUNTEN

  • Officiële luchthavenshuttle met verzekering
  • Diverse betalingsopties zoals PayPal, Cash, Banktransfer
  • Snelle actie en snelle reacties: ons team reageert steeds heel snel
  • Vakantie, zakenreis of sportvakantie: steeds een private taxitransfer
  • Klantenservice is onze eerste prioriteit
Privaat vervoer (familie, vrienden, ...)
Sport (fietsclub, golfclub, voetbalclub, ...)
Zakenvervoer in groep

Dé transferbus van en naar de luchthaven Alicante-Elche

Betaalbaar, comfortabel en praktisch! Dé beste oplossing voor uw transfer op de Costa Blanca zoals via Albir, Alicante, Altea, Benidorm, Benissa, Calpe, Cartagena, Denia, Campello, Finestrat, Gandia, Jalon, Javea, La Nucia, Moraira, Oliva, Orihuela, Polop, Teulada, Torrevieja, Valencia, Villajoyosa, …

Alle taxibusjes verkeren in perfecte staat verkeren en dat de chauffeurs zijn opgeleid volgens de hoogste normen. Klanttevredenheid is onze belangrijkste prioriteit en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant een prettige ervaring heeft. We werken met vaste prijzen, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ook niet tijdens de drukke spitsuren.

KIES VANDAAG NOG OM ZORGELOOS TE REIZEN MET OPLOSSINGEN OP MAAT EN AFGESTEMD OP DE WENSEN VAN ELKE REIZIGER!