Algemene voorwaarden minibus – taxibus – transferbus service

 1. Over ons

  Alicante Private Airportshuttle is een handelsmerk, een naamloze vennootschap geregistreerd in Spanje. De financiële zetel van Alicante Private Airportshuttle is: Calle Pintor Pedro Camacho Nº5 Local 17 te 03015 Alicante. Om al haar klanten van hun diensten te kunnen voorzien, werkt Alicante Private Airportshuttle samen met vervoersexploitanten die een professionele transferservice aanbieden of die optreedt als een transportdienst, met de relevante licenties en vergunningen die volgens de nationale wetgeving voor deze activiteit vereist zijn.

  In geen geval worden de vervoersdiensten beschouwd als gecombineerde verplaatsingen overeenkomstig richtlijn 90/314/EEG van de Raad van 13 juni 1990, of in de voorwaarden van het Koninklijk Wetsdecreet  van 16 november 2007 door degene die de tekst van de algemene wet van bescherming van consumenten en gebruikers en andere aanvullende wetten goedkeurt.

 2. Privacybeleid

  Alicante Private Airportshuttle hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy en veiligheid van onze klanten. Alle persoonlijke gegevens die over de passagiers worden verzameld, worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid.

 3. Transportvoorwaarden

  Als u instemt met dit contract, geeft u, als klant, het recht aan onze chauffeurs om het vervoer te weigeren van passagiers die mogelijk onder invloed zijn van alcohol of drugs en personen wiens gedrag als gevaarlijk voor de bestuurder van het voertuig kan worden beschouwd, aan andere passagiers of voor zichzelf. Alcoholische dranken mogen niet worden meegenomen in voertuigen voor consumptie aan boord. Dit verbod geldt ook voor narcotica. Roken is verboden in de voertuigen. Eten in het voertuig is niet toegestaan.

 4. Toegestane bagage

  De voertuigen voor privévervoer hebben een capaciteit van twee stuks bagage per stoel, dwz een koffer die niet groter mag zijn dan 70 cm x 40 cm x 20 cm en één stuk handbagage. Vervoer van bagage die deze maatregelen overschrijdt, wordt geplaatst op de beschikbare ruimte op het voertuig en kan ook worden geweigerd. De passagier is verantwoordelijk voor alle gemaakte kosten in het geval dat extra voertuigen nodig zijn om deze niet-aangegeven bagage te vervoeren.

  Als u als klant vervoer van bagage eist dat deze limieten overschrijdt (bijvoorbeeld koffers die de maximaal toegestane afmetingen overschrijden, ski’s, golfclubs, snowboards, rolstoelen, enz.), moet Alicante Private Airportshuttle op het moment van reserveren op de hoogte worden gesteld. Voor extra gereserveerde bagage kan een toeslag gelden. Het vervoer van bagage en andere bezittingen valt altijd onder de verantwoordelijkheid van de klant en in geen geval kan Alicante Private Airportshuttle aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade.

 5. Wijzigingen en annuleringen

  Af en toe kan het nodig zijn om wijzigingen aan te brengen na het akkoord van de reservering, zoals het vervangen van de minibus/transferbus door een voertuig met een hogere capaciteit of het aanbieden van verschillende voertuigen op basis van beschikbaarheid. Ten allen tijde zal een gelijkwaardig voertuig ter beschikking worden aangeboden! In al deze gevallen zal Alicante Private Airportshuttle de klant zo snel mogelijk informeren.

 6. Last-minute reserveringen

  Alicante Private Airportshuttle accepteert last-minute reserveringen, minimum 12 uur voor de boeking en op voorwaarde van beschikbaarheid, via onze klantenservice op het telefoonnummer 0034 620 666 661.

 7. Overdracht van kinderen

  Diensten voor groepen worden meestal aangeboden door een minibus of een bus. In deze voertuigen is het gebruik van stoelen voor kinderen/baby’s volgens de Spaanse wetgeving niet verplicht, omdat veel van deze voertuigen geen compatibele stoelen hebben. Alicante Private Airportshuttle Alicante zal een maximum van twee babyzitjes op aanvraag bij de reservering voorzien.

 8. Wat wordt beschouwd als een extra stop?

  De wijziging van de route die de eerder gecontracteerde route wijzigt en die niet meer dan vijf minuten duurt om een ​​klant in dezelfde stad op te halen, wordt als een extra stop beschouwd. Enkel mogelijk binnen dezelfde stad en nooit een route van meer dan drie kilometer. Met een supplement van € 8 per extra stop.

 9. In geval van extra stop: ophalen van sleutels, ondertekening van contracten, huur van voertuigen, …

  Controleer de beschikbaarheid en prijs, met een gedetailleerde beschrijving van de routes en het type management dat moet worden uitgevoerd. Wij helpen u hiermee graag persoonlijk verder!

 10. Diensten met directe betaling aan de chauffeur

  De gecontracteerde diensten met directe betaling aan de chauffeur moeten volledig worden betaald wanneer u wordt opgehaald. Als dat niet het geval is, is Alicante Private Airportshuttle niet verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienst en kan deze geannuleerd worden.

 11. Hoe en waar halen ze me op?

  Een chauffeur van Alicante Private Airportshuttle, haalt u op wanneer u op een luchthaven of een treinstation bent, zo dicht mogelijk bij de aankomsthal. Onze chauffeur wacht op je met een bordje met je naam. Als je hem niet vindt, bel 0034 620 666 661 en we brengen je in contact met je chauffeur.

 12. Wat moet ik doen als mijn vlucht vertraging heeft?

  Alicante Private Airportshuttle beheert en bewaakt uw vlucht, maar voor meer informatie en bevestiging, neem contact met ons op via 0034 620 666 661. De bestuurder van Alicante Private Airportshuttle wacht 45 minuten op u vanaf het moment dat uw vliegtuig landt, zonder kosten. Indien u na deze wachttijd na landing nog niet aanwezig bent en als u geen contact hebt opgenomen met Alicante Private Airportshuttle, zullen we de service annuleren zonder de mogelijkheid om uw betaling terug te vorderen.