Vakantie Costa Blanca

Populaire bestemming voor jong en oud! Bezorg jou en je kinderen een spetterende en onvergetelijke tijd.Op je vakantie aan de Costa Blanca is de zon nooit ver weg. De trekpleisters Alicante en Benidorm zijn dé bestemmingen voor wie graag geniet van lekker eten onder een aangename brandende zon. Langs de meer dan 200 km lange strandboulevard maak je kennis met een gevarieerd aanbod van winkeltjes en authentieke restaurants. De ‘Witte Kust’ behoort tot de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa.

Je vakantie aan de Costa Blanca bezorgt ook je kinderen een onvergetelijke tijd. Met verschillende waterpretparken, attractie- en safariparken beleef je met je kinderen de mooiste tijd van het jaar. Ook duikers komen aan hun trekken tijdens een vakantie Costa Blanca dankzij de uitgestrekte zandstranden.

Ben je een fruitliefhebber, dan ben je ook op de Costa Blanca aan het goede adres. Je proeft de verse vruchten van amandel- en fruitbomen in de ontelbare boomgaarden van de Costa Blanca. Beslis vandaag nog en maak van de ‘Witte kust’ jouw favoriete vakantiebestemming.

Reken daarvoor op het luchthavenvervoer – taxi shuttle van Alicante Private Airportshuttle!